Koeling

Koeling

Beheer je een supermarkt, warenhuis of buurtwinkel? Sta je aan het hoofd van een opslagplaats of keuken? Bij De Noyette hebben we voor elke onderneming en voor elk budget een efficiënte en hedendaagse koeloplossing van topkwaliteit. Van kleine koel- en diepvriescellen tot heuse loodsen.

Commerciële koeling

Duurzaam koelen met CO₂

Climagroup en De Noyette engageren zich via de Green Deal, een initiatief van de Vlaamse ministers van Energie en van Economie en Innovatie, om het gebruik van F-gassen als koelmiddel in supermarkten en voedingswinkels af te bouwen tegen 2030. Wat is het alternatief? Koelen met CO₂ is de meest klimaatvriendelijke, de meest voordelige én de meest zuinige koeloplossing van morgen. CO₂ is een  all-in-one koelmiddel dat perfect combineert met warmterecuperatie. Het is veilig (niet giftig of ontvlambaar) en schaadt de ozonlaag niet.

 

Warmterecuperatie? Warm aanbevolen

Een hedendaagse en energiezuinige koeling is één ding. Combineer je die met warmterecuperatie? Dan verwarm je ook extra voordelig via een aangesloten klimatisatiesysteem. Onze experten geven je graag alle uitleg.

Airconditioning

Hete zomers? Coole airco’s

Je hoort het in de media. En je merkt het aan de warmere zomers: de temperatuur stijgt. Wil jij je medewerkers en klanten op elk moment een aangenaam binnenklimaat aanbieden? Dan brengt een airco de lente terug. Van mobiele airco tot een VRF-systeem of specifieke industrietoepassingen.

 

Wist je trouwens dat de recente aircosystemen bijzonder milieuvriendelijk zijn? Zo koelt een lucht/lucht warmtepomp in de zomer en verwarmt hij in de winter: de ideale totaaloplossing voor elk seizoen.

 

De Noyette biedt 2 types lucht/lucht warmtepompen voor elke toepassing en budget.

 

Split: één binnen- en één buitentoestel

Dit klassieke aircosysteem is geschikt voor de klimatisatie van een beperkt aantal ruimtes. Denk aan woonhuizen of kleine kantoren.

 

Multisplit: één buitentoestel, meerdere binnentoestellen

De temperatuur (koeling/verwarming) kan per kamer geregeld worden voor een optimaal comfort. Een multisplitsysteem is interessant voor kleinere kantoorruimtes of winkels.