Commerciële koeling

Ons aanbod aan commerciële koeloplossingen speelt perfect in op de uiteenlopende vraag van supermarkten, buurtwinkels, warenhuizen, opslagplaatsen en keukens.

Duurzaam koelen met CO₂

U heeft de keuze tussen koeloplossingen op basis van F-gassen en het groene alternatief van de toekomst, CO₂. CO₂ is een uiterst veilig, zuinig, ecologisch en populair alternatief voor de klassieke koeltechnieken.

Klik hier voor meer informatie over CO₂-koeling voor commerciële doeleinden of contacteer ons rechtstreeks voor een vrijblijvende informatie-aanvraag!

Toekomstgericht werken

Wij houden rekening met uw wensen en budget en kijken vooruit naar de meest moderne technieken, evenals toekomstige wetgeving.

Neemt u De Noyette onder de arm, dan kan u er zeker van zijn dat u altijd in lijn bent met de laatste nieuwe regels betreffende koelinstallaties en hygiënevoorschriften voor uw sector. Een garantie op een gerust gemoed dus, voor nu en voor de toekomst!

Warmterecuperatie? Zeker weten!

Onze expertise garandeert u de meest revolutionaire en energiezuinige koelinstallatie op de markt, al dan niet gecombineerd met warmterecuperatie.
Hiermee kan u extra zuinig verwarmen via een aangesloten klimatisatiesysteem.

Mooi meegenomen, toch?


Realisaties in Commerciële koeling