Service & Onderhoud

Ook voor het jaarlijkse onderhoud of eventuele herstellingen en keuringen van uw reeds geïnstalleerde klimatisatietoestellen / koel- en diepvriescellen- en loodsen / ventilatiesysteem kan u natuurlijk steeds bij De Noyette terecht.

Tot uw dienst!

De Noyette heeft een 24u-servicedienst uitgebouwd die garant staat voor een snelle en adequate interventie voor al uw koel- en klimaatsystemen.

Hersteldienst 09 384 35 85

Levensduur verlengen en besparen

Levensduur verlengen en besparen

Vandaag is alle aandacht gericht op het ontwikkelen van HVAC- en koeltechnische installaties met een maximaal rendement en een minimaal energieverbruik. Deze moderne installaties vergen bovendien een minimum aan onderhoud.

Door uw installatie goed te onderhouden verlengt u niet alleen de levensduur van uw installatie, maar bespaart u ook een belangrijk deel op uw energiefactuur. Als klant bent u een partner van De Noyette en kunt u rekenen op een flexibel pakket van geïntegreerde diensten, die we voortdurend verder optimaliseren.

Wat betreft de onderhoudscontracten, betekent dat vergaande flexibiliteit en een permanente controle van uw De Noyette-installatie. Onze klantendienst staat de klok rond paraat.

Temperatuurregistratie & bewaking

De Noyette biedt met dit innovatieve systeem de mogelijkheid om de temperatuurdata en het energieverbruik te visualiseren, te controleren en te melden bij de klant en installateur. De Noyette kan op die manier fysische problemen opsporen via het internet en ze zo snel mogelijk oplossen.